WHO'S FOLLOWING THIS BLOG?

AMAN PALESTINE

AMAN PALESTINE

NOTHING LASTS!

NOTHING LASTS!

Sunday, 13 March 2011

Pengawal Over Kawal Shahir Di ABPBH 2010 Tour Di Village Mall

Assalammualaikum dan salam sejahtera,

Grrr tengok hamba Allah yang terlalu mengawal Shahir semasa Shahir baru keluar dari khemah pentas ABPBH 2010 di Village Mall,Sungai Petani.Sebelum tu baik Aizat mahupun Zizan Raja Lawak tak ada pula dikawal bagai rak sebaik keluar dari khemah.Diorang siap lalu lalang tanpa gangguan pun.Malah berhenti seketika untuk mengambil gambar dan habis sangat ada seorang krew ABPBH yang memberi arahan 1 minit untuk ambil gambar.Okay saja peminat ikut arahan.

Ini nak ambil gambar Shahir saja pun bukan ambil gambar berdua atau beramai-ramai.Kamera ditutup dengan tangan dan menolak peminat wanita yang cuba mengambil gambar.Sangat over!

Apa guna event untuk mendekatkan peminat?Fikirlah ada yang datang bukan dari Kedah.Peminat Kedah pula bukan selalu jumpa Shahir.Ada yang tunggu sejak pukul 11 pagi lagi.Memanglah ada sesi bergambar rm5.Tapi kenapa Shahir saja dikawal ketat?Saya tak pasti dengan Faizal Tahir sebab saya segera pulang sebaik Shahir yang dikawal ketat itu dilarikan.Asar pun belum kan?

Buat Hamba Allah itu,orang Kedah bukanlah jakun sangat nak keronyok muka orang.So,fikir-fikirlah pihak-pihak yang bertanggungjawab menyekat dan mengawal Shahir lebih-lebih untuk event fans.Ambil gambor jew nape bako lebih?

Lagi satu kalau ada kumpulan yang sentiasa mengikut Shahir di mana-mana tour ABPBH atau mana2 event bukanlah golongan gila kuasa.Golongan ini adalah peminat yang sukarela mengambil gambar Shahir untuk dikongsi di dalam fanpage fans Shahir untuk tatapan peminat yang tak dapat mengikuti event.Jadi mana2 pihak yang menjaga Shahir atau harap maklum dan bukan suka hati membebel jika mereka ini mengambil gambar Shahir.Bukan untuk kepentingan peribadi tetapi untuk dikongsi peminat yang lain.

Wallahualam...
4 orang pengawal termasuk seorang berpakaian uniform putih
Kesian kan orang Kedah?Nak ambil gambar Shahir sorang saja pun kena lari-lari.

Ni masa awal,Shahir ditemani 2 pengawal semasa baru sampai.Sporting jer berenti kejap bagi posing.Tak de kecoh pun kan?Tenang jer

2 comments:

Lanc3 said...

Patut ker kerusi roda dijadikan bahan lawak gelak ketawa di ABP2010?

checkout my new post at:-
http://syokgelak.blogspot.com

jom bagitaw aper korang raser...

Mohamad Farhan Bin Shamsuri said...

alah...jom jemput datang UIA..hari2 leh tengok shahir..haha

AQSA SYARIF

AQSA SYARIF

TUAN TANAH

TUAN TANAH

MY BELOVED NIECES :D

MY BELOVED NIECES :D