WHO'S FOLLOWING THIS BLOG?

AMAN PALESTINE

AMAN PALESTINE

NOTHING LASTS!

NOTHING LASTS!

Monday, 18 January 2010

Ada Apa Dalam Beg Tangan Cikgu?

Merah kegemaranku!


Apa ada dalam beg tangan cikgu?Entahlah..aku punggah2 barang dalam handbag sebab nak tukar handbag lain.So ada lah ‘hamba2 Allah’ ni.

PEN:

Pen merah pen biru..you marah,I luv you..(ceh..)..walaupun hanya cap Stabilo..tapi mende dua ni penting.Pen merah sebab nak tanda buku students la kan..pen biru laks sebab nak tandatangan apa2 ke.

THUMB DRIVE:

Semua koje ada dalam Kingston ni.Kalau hilang?Jangan wisau aku der back up dalam hard disc kat notebook.Kalau notebook ilang..ader back up cd.kalau cd ilang..entah ler..huhu..

MAKE UP:

Ye le penampilan kan penting..kalau cikgu korang nampak berminyak lagi busuk korang pun tak berapa kenan nak belajar.Yang penting ada compact Maybelline,lipstick Maybelline dan perfume oil Body Shop Chymara(menggantikan DKNY Be Delicious Fresh Blossom yang tak sanggup aku nak taruk dalam handbag).

NAME TAG:

Cikgu tak pakai name tag baik jadi artis huhu..

PSP:

Err..aku pun tak pasti apasal ada PSP dalam handbag??Haha..tak de ler,menda ni aku bawak kalau kena stayback ada latihan sukan atau KoKo..dulu fanatik Resident Evil.Sekarang dah tua2 nih layan Horse Pet aje..:D..lol..

FACIAL TISSUE:

Ya penting..untuk anda yang tiba2 terbersin..huhu..nak lap mulut,idung..huhu..

PURSE:

Biar betik tak bawa purse.Semua kad dan wang ringgit mesia aku simpan dalam purse Polo nih..

HANDPHONE:

Nih lagi biul kalau tak bawa.Alhamdulillah masih bertahan dengan Nokia E71.Ekonomi meleset kena ler berjimat-cermat.Aku suka hp ni sal leh create document sama ada words,excel atau power point.Dalam meeting dia dah macam black book.Segala draft citer pun aku simpan dalam hp.Selain tu aku suka layan MP3 sambil tanda2 buku.Ada lebih kurang 354 buah lagu.Buat masa ni aku suka melayan berkali-kali lagu ME dari YAMAPI a.k.a YAMASHITA TOMOHISA dari group NEWS.Selain itu aku juga tengah syok melayan lagu Eternally(Utada Hikaru),STORM(Miley Cyrus&Jonas Bros) dan 2 Is Better Than One(Boys Like Girls&Taylor Swift).Semua muzik aku boleh belasah..Going Under(Evenescence) pun tak jemu2 dengar.Kecuali lagu meleleh2 dan mendayu2 ala2 Spoon,Springs dan segalanya yang seangkatan.

No comments:

AQSA SYARIF

AQSA SYARIF

TUAN TANAH

TUAN TANAH

MY BELOVED NIECES :D

MY BELOVED NIECES :D