WHO'S FOLLOWING THIS BLOG?

AMAN PALESTINE

AMAN PALESTINE

NOTHING LASTS!

NOTHING LASTS!

Friday, 19 February 2010

Miss Pinky Dell Inspiron 1440

Menyesal jugak sebab after aku survey dekat Dell notebook ni boleh dibeli dengan harga RM1499 untuk specs yang sama.Tapi harga kat lowyatt ada juga RM1899.So kat Manjung harganya RM2199,amik!(Moral kalau nak beli survey dulu).

Ram Cuma 2GB dan hard disk hanya 250GB.Korang akan dapat Windows 7.Processor Intel Dual Core ngan T4400(memang agak sedih).First pakai memang soft pad dia ada wat hal sket dan tengok video kat Windows Media der sangkut tapi lama-lama Alhamdulillah.Speakernya okeh.Kalau ikut specs kat Dell akan dapat Roxio Burner tapi cni nan ado.Cuma aku dapat

Microsoft Office Trial yang tak de Publisher.Tapi genuine ler.
Touch pad dia digunakan dengan jari jemari yang halus,tak boleh la redah je mc Acer Aspire 4530.Kalau buat kasar2 cursor dia macam majuk sket.
Ada wifi dan web camera.Oleh sebab dia warna pink,aku anggap dia gigirl le..hihi..

Miss Pinky in action.
Hello mom..hello dad..I'm your ch..ch..ch..cherry bomb!
Pastikan Windows 7..walaupun aku lebih suka Windows XP.
Check jangan tak check walaupun agak rugi..

2 comments:

sally_8176 said...

cam sama jewk lappy kitew..
cuma akak punya studio punyew..
n lom bg nama agik..walau da agak lama beli...

hehehheehhehe

Claire Rais said...

haha saya sajer je cam tak betul sket sumer benda ada nama..yg best bila dah der nama tak de pulak lappy ni wat hal mc mula2 beli..

AQSA SYARIF

AQSA SYARIF

TUAN TANAH

TUAN TANAH

MY BELOVED NIECES :D

MY BELOVED NIECES :D